Prima zi in Paradis!

A fost lunga si galagioasa… dar ce galagie frate!!! Si ca sa fiu mai explicita, am reintrat in randul lumii sau am iesit din randul zilelor cu dimineti tarzii si nopti albe. Adica a fost prima zi de lucru. Nu am numarat orele, dar le-am simtit batandu-mi in cap cu fiecare minut.

Cum o fi sa ai o vacanta prelungita, de cateva luni (bune) si apoi brusc, sa te taraie ceasul de dimineata – cu noaptea-n cap pentru mine… Cum o fi? Va spun eu. Primele 30 de minute au fost groaznice. Apoi a urmat racoarea dimineatii si soarele ala bland ce-mi zambea cu subinteles de undeva de sus. Insa placerea s-a dus naibii in pasaj la Unirea, a ramas de fapt intepenita acolo. Pfaaaa!!! Dar si asta poate deveni o placere daca ai o carte buna 😀

Si apoi, printre altele a fost placut… Am privit orasul de sus. Forfotea aiurea si fara sens. Galagia mi-a obosit fiecare gand si a inceput sa ploua.

Un inceput de saptamana magnific as spune… daca nu as fi eu! Dar ca sa fiu sincera, azi m-am trezit intr-un Paradis pierdut, Paradisul altora. Al meu a ramas in pat, invelit in portocaliul ala in multe culori si a visat relaxat la el stie ce.

O saptamana frumoasa!

4 Comments

 • Miss Valery Posted 22/06/2009 21:29

  Sunt curioasa la ce a visat Paradisul tau:D. Anyway, bafta cu noul job!!

 • andres Posted 22/06/2009 21:32

  Mersi >:D<

 • Leah Posted 22/06/2009 23:32

  Oh Andres, I so know what you mean. I’m in your shoes right now 🙂

  Spor la noul loc de munca!

 • drq Posted 23/06/2009 08:59

  Bafta multa la noul loc de munca!Sunt sigur ca o sa te descurci de minune!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.