Primul magazin „Mihaela Glavan”. Lansare!

shoe2.jpgMihaela Glavan isi lanseaza primul magazin de accesorii pe 12 februarie. Acesta va comercializa, in mod exclusiv, cele doua branduri ale designerului, Sepala si RSM (Reconstructed Style for Man), dar va functiona si ca un concept store.

“Deschidem acest magazin din dorinta de a ne apropia mai mult de clienti, de a le oferi pantofi de designer la preturi accesibile. Totodata, magazinul va avea si rolul unui concept store, urmand sa gazduiasca din luna martie o serie de evenimente si proiecte strans legate de fashion, design, arta in general”, declara Mihaela Glavan.

In magazin a fost creat un spatiu permanent cu tema Recycled, in care vor fi expuse spre vanzare creatii ale designerilor romani realizate din materiale reciclabile. shoe1.jpgBanii obtinuti din vanzarea acestora vor fi donati unei fundatii ecologice. Un alt proiect ce urmeaza a fi demarat este Touched By, care consta din mini-colectii de accesorii semnate tot de cunoscuti designeri romani vestimentari, dar si de persoane publice cu simt artistic.

Localizat in Dorobanti, o zona selecta a Bucurestiului, magazinul are o suprafata de 75 de metri patrati si etaleaza un design unic, care urmareste principiile SLOW DESIGN-ului.

Conceptul reprezinta un manifest care invita la o foarte atenta utilizare a resurselor si a timpului nostru. SLOW DESIGN-ul naste spatii si obiecte menite sa reduca graba perpetua in care consumam si ne consumam. Magazinul este construit dupa principiul oglindirii, in care fiecare element se regaseste intr-un raport asociativ cu peretele opus, la fel cum doi pantofi fac pereche doar asezati paralel unul fata de celalalt.

Hexagonul, elementul dominant al spatiului, se combina intr-o maniera organica si contemporana cu obiecte reciclate si recontextualizate, materiale naturale, motive specifice anilor ’70, dar adaptate zilelor noastre. Conceptul magazinului este semnat de ComsiCosma & Co. (Creative Consultant – Stefan Cosma, Arhitect – Mihnea Sandu).

Lansarea oficiala a magazinului Mihaelei Glavan, aflat pe strada Intrarea Tudor Stefan, numarul 24, va avea loc pe data de 12 februarie, intre orele 14:00 si 22:00 si va continua tot printr-un open day a doua zi intre aceleasi ore.

Sursa: Wall-Street

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.