R.I.P.D. – Ryan, politist ceresc

time read
Articolul are 446 cuvinte și se citește în 1 minute.

R.I.P.D. (Rest In Peace Department)

To protect and serve the living.

Intr-o zi cu soare am aflat ca Ryan Reynolds urmeaza sa apara intr-un nou si minunat film (fiind vorba de Ryan, va rog sa-mi scuzati subiectivismul). Si l-am vazut! Trecem peste partea cu minunatul. A fost doar nou, putin altfel, desi, daca stau bine sa ma gandesc, parca ii vedeam pe J. si K. din Men in Black misunand printre aratari. Totusi, actiunea se petrece in prezent, in lumea de dincolo, a celor, hai sa le spunem, „adormiti”… Si, ca sa nu intru eu in detalii (nu imi place sa povestesc filme), iata cateva cuvinte de la cinemagia.ro (nu e reclama, sa fie clar, doar ca mi-e drag situl asta!)

R.I.P.D. (Rest In Peace Department) este o comedie de acţiune supranaturală, cu Jeff Bridges şi Ryan Reynolds, despre doi poliţişti morţi şi… nu prea… care sunt înrolaţi pentru a prinde şi a duce înapoi la locul lor sufletele diabolice şi distructive care au fugit din faţa Judecăţii de Apoi şi care nu vor să părăsească Pământul în linişte şi pace. 

Suna intr-un mare fel, nu? Roy si Nick – doi politisti morti aici, pe pamant, dar foarte vii in ambele lumi – sunt un fel de apa si ulei. Nu se inteleg, neam! Si totusi, magia se intampla (asa, ca-n filme). Cei doi isi unesc fortele si talentele pentru a salva lumea. De fapt, pentru a-l termina pe baiatul cel rau, Bobby (Kevin Bacon). Upssss! Am spus prea multe?! Nu cred. E destul de previzibil filmul. Si totusi…

Ryan Reynolds

Iti dai seama ca este comedie inca de la titlul ales. Suna bine, tare bine. Avem actiune, avem baieti rai, avem faze trase de par, avem personaje simpatice, personaje urate, personaje mirositoare si scarboase de-a dreptul. Unde mai pui ca politistii nostri sunt sub acoperire. Unul e o blonda sexy, celalalt – un chinez batran. Ce combinatie!

Si nu mai stiu ce sa va spun. Da, e slab, dar e simpatic. Vi-l recomand tocmai pentru portia de rasete cu care sigur va veti alege. Daca stau bine sa ma gandesc, nu imi aduc aminte sa fi ras atat de mult la un final de film. Adica s-a terminat filmul, am iesit din sala si eu tot radeam. Trebuie sa vedeti fata lui Ryan, doar sa o vedeti si intelegeti! Daca nu veti gasi amuzant finalul, nu aveti decat sa ma lasati pe mine sa rad in continuare. Voi puteti arunca aici cu impresii, rosii, catraveti… fac si eu salata, ca tot e vara!

PS. Filmul putea fi fara 3D. Ryan se vede bine oricum! 😀

R.I.P.D.(2013)

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.