Rezultate concurs „Scriu Chic”

Se pare ca rezultatele concursului „Scriu CHIC” au fost in sfarsit postate… Am avut bucuria sa ma numar printre castigatoare, desi am inteles ca au fost multe articole trimise. Imi da un nou impuls de  a scrie!

Prin acest post vreau sa imi exprim incantarea, entuziasmul in ceea ce priveste acest proiect si va invit si pe voi sa fiti CHIC;)… Fete dar si baieti! Si ce daca sunteti baieti, aveti si voi prietene! Poate aflati lucruri noi, despre ele, despre cadouri CHIC etc.

„Rezultatele primei etape a concursului “Scriu Chic” sunt asteptate cu sufletul la gura. Va prezentam in continuare textul castigator (premiul I) si surpriza: cele trei castigatoare ale concursului nostru. Da, avem trei castigoare si mai multe premii decat am stabilit initial.
Trei prietene CosmoBoutique.ro care ne-au impresionat cu articolele scrise si felul lor de a fi. Laura Miron (Constanta) premiul cel mare stabilit pentru povestea frumoasa de dragoste care a trait-o si descris-o atat de frumos. Andres (Bucuresti), Angela Lorincz Burza (Deva) pentru talentul plus dorinta de a scrie cu adevarat. (…)” Citeste tot articolul la Cosmoboutique.ro

4 Comments

 • dana Posted 26/07/2008 19:30

  congrats my dear!!!
  :*

 • andres Posted 27/07/2008 05:20

  Merci ;;)

 • Claudia Posted 28/07/2008 07:52

  era si timpul 🙂
  eu una sper sa o tii tot asa pentru ca imi face o deosebita placere sa te citesc
  felicitari

 • andres Posted 28/07/2008 07:58

  Merci dear! >:D<

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.