Sa ploua!

Ploaie… Soare… Ploaie… Soare… Devine de-a dreptul plictisitor. Vremea a devenit cu mult prea previzibila, poate chiar monotona… Nu mai plec fara umbrela pentru ca stiu ca va ploua, dar nici fara ochelarii de soare – soarele este nelipsit! Nu imi mai indrept parul pentru ca revine oricum la starea lui „wilde-curly”. Si ce-i cu asta?! Nimic.

In mod normal m-ar fi deranjat… Insa de data asta mi se pare atat de normal sa ploua… de cativa ani incoace ploua in luna mai. Bine, acum mai mult decat de obicei, dar chiar nu mai deranjeaza… nu imi strica cu nimic rutina zilnica, nu ma impiedica sa fiu „in drum spre plaja” si chiar sa am senzatia ca m-am bronzat ;;). A devenit atat de previzibila ca stiu exact ce planuri sa fac astfel incat sa nu fie stricate.

Singurul lucru aiurea e ca ploaia aduce starea aia de somnolenta care perturba si cel mai energic om. In rest toate bune! Sa ploua! Oare ce vroiam sa spun de fapt?! Am inceput sa scriu ieri, cu altceva in cap – azi s-a sters! Poate ar trebui sa dau un restart:D

Enjoy the fuckin’ beautiful rain!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.