Saptamana BON JOVI

time read
Articolul are 110 cuvinte și se citește în 0.36666666666667 minute.

In ultima perioada tot aud si vad Bon Jovi. Ba un film, ba o melodie… Saptamana aceasta sa fie a lui! Si cine nu a auzit de Bon Jovi? Aveam in liceu o frumusete de poster cu el si cu Cindy Crawford pe usa camerei (care parca nu mai e atat de minunat acum – foto) si ascultam Bon Jovi cu mare incantare datorita prietenei mele care il iubea. Poate ca tocmai amintirile acelea m-au facut sa imi placa atat de mult… Amintiri, amintiri!

Melodia asta poate nu e cea mai tare, insa e revigoranta! Tocmai buna pentru ridicat moralul si incarcat bateriile cu zambete.

Bon Jovi – Have A Nice Day

4 Comments

 • Trackback: Saptamana BON JOVI | Thoughts about nothing… | BunDeCitit.ro
 • cartonic Posted 07/01/2012 00:35

  Mie tipa imi place/ imi placea … arata bine si acum la 180 de ani sau cat are

  Bon Jovi, asa si asa. Pentru mine e un fenomen gen Moga. Apreciez ce face dar piesele imi suna la fel, as recunoaste treaba si legat la ochi.
  Have a nice day/ It’s my lyfe

 • andres Posted 07/01/2012 01:21

  Asta se mai numeste si stil… este stilul Bon Jovi. Il recunosti oriunde, iti place oricand, la orice varsta, nu moare niciodata… un evergreen 😀

 • cartonic Posted 07/01/2012 02:15

  Apropo de evergreenuri, prin clasa a opta in banchet rasuna maneaua: Balerina balerina/ Esti tare frumoasa/ Da chiloti jos / Urcate pe masa/ …credeam ca n-o sa moara niciodata. Intre timp unii din noi au descoperit si cum suna muzica :))

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.