Si vampirii iubesc soarele…

Daybreakers. Inca un film cu si despre vampiri, insa nu orice vampiri sau mai bine spus nu orice film. Oamenii sunt o specie pe cale de disparitie, vampirii fiind „la putere”, iar Edward (culmea!!!) este vampirul care vrea sa salveze lumea, reusind el insusi sa gaseasca leacul pentru „vampirism”. Acest leac mi se pare cea mai tare nascocire a filmului, pentru ca, daca e sa trec putin in lumea reala, avem cu totii nevoie de acest leac. Sa imi spuna cineva ca nu e asa!

Daybreakers imi pare a fi apogeul filmelor cu vampiri, vine sa le dea in cap tuturor aparitiilor de pana acum si cred ca are si o doza de ironie folosind numele personajului principal din Twillight. Dar ce stiu eu?! Opinia mea de iubitoare de filme cu mesaj, de filme cu vampiri, a filmelor comice-horror este ca acesta este apogeul filmelor de gen. Un mesaj urlat de genul „fratilor, terminati cu prostiile ca nu exista vampiri, iar daca ar exista ne-am duce dracu’ toti!!!”. Oare se poate mai mult? Presupun ca da, imaginatia omului nu are limite.

Vi-l recomand. E aceeasi idee privita din alta perspectiva. Daca aveti probleme cu stomacul, ganditi-va de doua ori inainte…

Daybreakers (2009)

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.