Soul Surfer

time read
Articolul are 317 cuvinte și se citește în 1 minute.

Dincolo de tragicul situatiei, Soul Surfer este un film inspirational. Am acest film pe lista de vazut de cateva luni bune, insa am avut o oarecare retinere… Filmul are la baza un caz real, drama unei sportive – Bethany Hamilton – care visa sa devina surfer profesionist si care, in drumul ei spre glorie, a avut o „intalnire” nefericita cu un rechin. Fata a ramas fara o mana de la varsta de 13 ani.

Departe de a fi un thriller, Soul Surfer vine sa ne arate in cuvinte / imagini simple ca viata merge inainte si nimic nu ne poate opri din drumul nostru. Atunci cand ai un vis totul e posibil, chiar si in cele mai grele situatii. Si este o lectie pe care Bethany, o primeste la un moment dat si care, intr-un fel, ii da energia de care are nevoie mai tarziu… intotdeauna e bine sa schimbi perspectiva, daca ceva e prea greu de inteles, ciudat sau dificil, incearca sa schimbi unghiul din care privesti. Vei vedea totul mai clar. Bethany a reusit sa-si implineasca visul, sa depaseasca limitele. De ce i s-a intamplat acest lucru? De ce a trebuit sa treaca prin acea intamplare ingrozitoare? Nici nu mai conteaza. A mers mai departe. A supravietuit si a imbratisat lumea mai mult decat ar fi putut sa o faca daca avea doua maini.

„Surfing isn’t the most important thing in life. Love is. I’ve had the chance to embrace more people with one arm than I ever could with two.”

Este mai mult decat un film exceptional, este un film despre viata, despre succes, despre forta care sta ascunsa in fiecare dintre noi. E un film de vazut!

Soul surfer (2011)

5 Comments

 • cartonic Posted 07/01/2012 01:04

  Sa inteleg ca filmul merita vazut.
  Nu stiu , de sarbatori cand trebuia sa am pulpa de purcel intr-o mana, vinul in cealalta si telefonu’ aproape sa sun la salvare(de imbuibat) eu am fost la pat, pentru o recidiva de amigdalita. Am incercat sa vad vre-o 5 filme cat de cat recente si aveam feelingul ala ca le mai mai vad, m-au plictisit ingrozitor.
  Cand am revazut Falling Down pe TCM mi se parea ca o lumina …

 • andres Posted 07/01/2012 01:24

  Am vazut si eu o serie de filme si nu m-am plictisit deloc… poate nu aveai starea, poate nu erau filmele…

 • cartonic Posted 07/01/2012 02:09

  The Expendables? … nu tineam neaparat sa ma fac de ras :))

 • m@ri@n Posted 08/01/2012 13:34

  L-am vazut si eu, dar nu m-a impresionat. e o poveste tipica pentru americani. bad things happens to good people, but life goes on 🙂

 • andres Posted 08/01/2012 15:48

  Nu este impresionant, ci inspirational. Mesajul filmului e foarte bun si ar trebui sa ajunga la cat mai multi. Piedicile pot fi depasita cu vointa si determinare… dar si sustinerea celor din jur. Si da life goes on!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.