Teroare (previzibila) in Istanbul

Taken 2: Teroare în IstanbulListen to me very carrefully, Kim… the first movie was very successful, so your mother is going to be taken.

Daca ar fi sa rezum Taken2 la o singura fraza, cea de mai sus este perfecta! Acest Taken2: Teroare in Istanbul a reluat povestea primului film, nu neaparat pentru ca o cerea, ci pentru ca a avut succes si a incercat sa repete figura. De ce sa nu fie mulsa vaca pana la capat?!

La prima vedere filmul e bun. Liam Neeson isi ia rolul in serios, asa cum stie el mai bine. E baiatul bun, dar al naibii de rau si da cu toti banditii de pamant. Daca s-a intamplat sa vedeti primul Taken (si cred ca sunt foarte putin cei care nu l-au vazut inca), atunci lucrurile nu mai sunt chiat atat de minunate. E ca si cum actiunea, aceeasi actiune, s-ar muta dintr-un oras in altul. Are loc o rapire si fostul agent CIA, Bryan Mills, trebuie sa salveze situatia, aceasta situatie fiind familia. Daca o salveaza? Ei bine, da. Nu e niciun secret in faptul ca Neeson e un fel de Bruce Willis cu al sau Die Hard, pur si simplu nu vrea sa moara. Dar, pentru cei care ati ridicat spranceana asupra dezvaluirii finalului, va spun ca nu aceasta este important, ci drumul pana la final. Filmul e de vazut, dar nu va asteptati la cine stie ce. Asta daca ati vazut de curand prima parte. Altfel, incercat sa nu va aduceti aminte de actiunea de acolo… Vizionare placuta!

Teroare in Istanbul

PS. Finalul ramane deschis si de aceasta data. Oare de ce exista tendinta aceasta de a lungi un film un alte si alte parti? Daca vrem seriale, pai ne uitam la seriale… Ce parere aveti?

Taken2: Teroare in Istanbul (2012)

3 Comments

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.