The Avengers – Razbunatorii

time read
Articolul are 423 cuvinte și se citește în 1 minute.

And there came a day, a day unlike any other… when Earth’s mightiest heroes found themselves united against a common threat… to fight the foes no single superhero could withstand… on that day, The Avengers were born.

Ce se intampla daca supereroii care ne-au incantat la un moment dat se aduna intr-un film? Iese cu scantei! Si a iesit. The Avengers are toate ingredientele pentru a fi un super film. Cifrele vin sa sustina acest lucru! Doar vineri s-au inregistrat incasari de peste 80 milioane de dolari clasand The Avengers pe locul al doilea dupa Harry Potter and the Deathly Hallows 2 – care a strans 91 milioane in 2011 (Box Office Mojo).

Dincolo se cifre sunt cele 6 + 1 personaje care au facut din acest film unul de vizionat, obligatoriu! Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye, Black Widow si Nick Fury – cel care ii aduna pe toti, sunt cei care alcatuiesc super echipa de soc. Nici pe Loki din Thor nu trebuie sa il uitam. Are ceva care atrage, o licarire de nebunie in privire si reuseste sa ii scuture putin pe dragii nostri eroi. De obicei, cand se aduna mai multe personaje principale, nu prea ai parte de ele. Ai vrea sa il vezi si pe x si pe y sau pe z mai mult, sa aiba mai multe replici, sa apara in mai multe scene. In cazul de fata, avem parte de fiecare indeajuns, atat individual cat si in grup. Sunt un tot si nu te saturi sa ii privesti. Pana si tacutul de Hulk ne atrage atentia in mod deosebit, are personalitate si starneste rasul. Era unul in sala care tot comenta, ca „vai, ce e asta, Tom si Jerry, ca se bat ca in desene animate”. Mie tocmai partea amuzanta din filmele astea imi place la nebunie. Ma face sa ii iubesc si mai mult pe domnii astia care salveaza lumea, iar si iar. Apropo de amuzament, oare ce ar fi iesit daca era inclus si Green Lantern (Ryan reynolds) in film? Nu doar un super film, ci un film genial! 😀

Va recomand The Avengers! E film de nota 10. Dupa cele doua ore de actiune vei vrea mai mult, mai multi supereroi. Vei vrea ca povestea sa mearga mai departe.

The Avengers (2012)

Si va merge. Asa cum am asteptat The Avengers dupa ce am vazut Captain America si Thor, la fel astept acum partea a 2a din Thor si mai apoi Captain America 2, Iron Man 3, inca un Hulk… Si mai mult de atat, astept The Avengers 2 care e programat undeva in 2014-2015.

5 Comments

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.