Titluri de azi

Afara e frumos, cald si bine. Sunt 20 de grade. Va fi un week-end de exceptie si un Paste asemenea. Pana atunci insa e inca vineri. Ma uitam mai devreme prin presa pentru a ma pune putin la zi cu ce se mai intampla.

Dincolo de efectele crizei care ne nu ne mai uimesc, de deprecierea zilnica a leului, de disputele politice care scarbesc pe multi sau de arestarea stimabilului domn Becali, se intampla multe alte treburi prin lume…

Veti fi uimiti (sau nu) sa aflati ca o sinucidere are loc in lume la fiecare 40 de secunde – faceti voi calculele, s-a nascut o maimuta cu cap de bufnita undeva in Franta, americanii vor sa cultive legume pe luna, slujba de Inviere va fi transmisa online din Baia Mare (vom ajunge sa aprindem si lumanari online?),  in gheata Antarcticii au fost prinsi niste microbi, o romanca isi vinde virginitatea si nu oricum, o liciteaza…

Sa va mai zic? M-am plictisit de titlurile astea stupide. Mai bine ma uit la TV… Dar mai bine nu, ca sigur e teleshopping sau poate dau de isterica aia cu ghiceste cuvantul… si vorba carcotasilor, CNA-ul nu vede porcaria de emisiune „care este”? Deci nu!

Vi se par trase de par cele scrise mai sus? Dati un google sau mai bine intrati direct pe Mediafax.ro sau Hotnews.ro. Gasiti o caruta de grozavii de actualitate.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.