Trupa de nemuritori si neinvinsi

time read
Articolul are 384 cuvinte și se citește în 1 minute.

The Expendables2 - Eroi de sacrificiuPrepare to reload!

Ii stim de pe vremea in care nici macar nu visam la cablu sau internet. Inchiriam casete video si ii vedeam iar si iar, pe ei, eroii legendari si aproape apusi. Expendables a adunat in aceasta a doua parte toata floarea cea vestita a mirobolantului trecut: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris, Dolph Lundgren, Jason Statham, Jet Li, Jean-Claude Van Damme. Cati dintre noi nu am fost fascinati de Rambo, Terminator, Soldat Universal si alte filme in batai? De cate ori nu am spus I’ll be back sau am zambit cu subinteles la auzul acestei replici? Cati dintre baieti nu se credeau Rambo in certurile lor de prin curtea scolii? Acesti oameni, minunati actori, ne-au lasat amintiri de neuitat. Ne-au daruit filme de care ne vom aminti intodeauna cu drag si le vom revedea cu aceeasi incantare atunci cand ne vom fi plictisit de prezent.

Iata-i acum pe acesti, haideti sa le spunem monstri sacri ai filmelor de actiune. Au cu totii varste onorabile, riduri adanci si voci dogite. Dar par mai plini de energie ca oricand. Mi-era dor de Van Damme. Este preferatul meu. A fost dintotdeauna. Nu stiu daca are vreo legatura cu faptul ca pe el l-am vazut primul si am fost socata de el si fundul lui gol in Soldat universal. Eram mica, prea mica pentru scene din astea. Si totusi… imaginea a ramas acolo undeva. Acum este personajul negativ, Jean Vilain, insa dincolo de cruzimea personajului sunt miscarile lui Van Damme. Unicele, minunate miscari. Si povestile ar putea continua cu fiecare in parte. Dar ma opresc, nu inainte de a va recomanda sa vedeti filmul. Pentru ei, cei care au fost, de dragul amintirilor din copilarie, sau asa, pentru ca sunt slabe sanse sa mai avem vreodata o astfel de distributie.

Si daca cei enumerati mai sus nu va motiveaza indeajuns, atunci cu siguranta este un domn care va va atrage atentia. Chuck Norris. Da. El. Unicul si fantasticul Chuck Norris. Si nu apare oricum, ci singur. E Lupul singuratic care salveaza situatia. Are si un banc. Unul din ala de-al lui. Si cand ma gandesc ca omul asta are peste 70 de ani… Jos palaria! Deci, mergeti la cinema, vedeti filmul. Astept impresii. Macar de la voi, cei nascuti prin anii 80.

The Expendables2 (2012)

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.