Un an de la lansare, un an de dorințe împlinite

time read
Articolul are 465 cuvinte și se citește în 2 minute.

Astăzi se împlinește un an de când am dat drumul în lume cărții mele dragi, Încă o dorință. 7 iulie. O zi minunată. Ziua în care mi s-a împlinit o dorință. Parcă ieri scriam acest articol >>

Vă mulțumesc!

Acum câteva zile aveam în minte un articol cu totul și cu totul altfel. Cu citate și bucurii descrise dantelat, ca valuri de mare ce se aștern peste nisipuri aurii, cu zâmbete și iubiri desenate cu raze de soare. Dar gândul s-a stins ca un vis într-o dimineață târzie. Am tras puțin de el, l-am răsucit pe o parte și pe alta și l-am lăsat să se stingă.

Astăzi, în această zi minunată de marți (uite că zilele de marți sunt pline de ceasuri bune), aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost aproape, cei care au citit cartea, care mi-au transmis impresiile lor, gândurile lor, care au scris despre această poveste tare dragă mie, care au recomandat-o cititorilor lor.

Țin neapărat să menționez câteva nume, oameni minunați și locurile lor de joacă – bloguri sau reviste – unde cartea mea a fost răsfățată: Laurențiu (Mellow), Julia și Deea (Carti cu colți), Laura (Bookcaffee), Roxana (Orizont prin carte), Bianca (bianca2b), Ana Mănescu (Societateșicultura.ro), Cristina (Walking on Letters), Rox Tao (My Weekley Book), Lucia (Me, my books and I), Gia (The Urban Diva), Milica (Literatura pe Tocuri), Angela (Land of Books), Diana (GoodRead.ro), Andreea (Shattering Words), SilviaRadu Buciu, Alina Grozea (Revista Femeia), Cristina (Eva.ro). Vă mulțumesc, dragilor!

Dincolo de impresiile cititorilor sunt donațiile celor care au cumpărat cartea. Cartea, proiectul meu drag, și-a atins scopul. Pe 1 iunie am făcut prima donație către asociația Salvați Copiii. Am scris mai multe aici. Vă mulțumesc tuturor celor care ați donat și sper să reușesc să repet acțiunea până la următoarea aniversare. Fericirea pe care am simțit-o când am apăsat butonul Donează nu poate fi descrisă în cuvinte.

Fără dantelării, fără inimioare și zaharicale, doar un mulțumesc cu zâmbet mare către voi, cei care mă citiți.

Nu uitați, dorințele se împlinesc! Să le rostiți. Să credeți în ele.
——————————-
Dacă acum ați ajuns pe blogul meu, vă invit să descoperiți minunea de carte care a împlinit astăzi un anișor aici: www.incaodorinta.com

Dacă aveți cartea dar vă mănâncă degetele să donați, intrați pe siteul Salvați Copiii și puteți dona prin paypal sau prin SMS la 8844 cu textul SALVEZ. Detalii aici.

4 Comments

 • Andreea Ilie Posted 07/07/2015 17:25

  La multi ani!! Felicitari pentru ceea ce ai realizat si mult succes in continuare!! 😀

 • andres Posted 07/07/2015 22:42

  Mulțumesc, Andreea! Te îmbrățișez cu drag!

 • roxtao Posted 10/07/2015 08:19

  La multi ani, draga mea! Astept cu interes urmatorul proiect! 🙂

 • andres Posted 10/07/2015 16:13

  Mulțumesc mult, Rox! Și eu sunt curioasă care va fi următoarea idee, următorul pas. 😀 :*

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.