Underworld

Am vazut Underworld! Cum care? 3, 1 si 2. Deci toate. Acum totul are sens, ca o poveste inceputa pe la mijloc si careia i se spune si inceputul. Asta este Underworld 3 – inceputul. Daca nu ati apucat sa le vedeti ati putea incepe acum. Eu una, a trebuit sa le revad si pe primele doua si parca am vazut un singur film… de multe ore!

Da – sunt urati de mor Lycanii, da – sunt morbizi si vampirii, dar povestea in sine e frumoasa, ca sa nu spun de personajele din primele doua parti, Selena(Kate Beckinsale) si Michael(Scott Speedman)…

Enjoy the muvi(s)!

Underworld 3 – Rise of the Lycans

Vezi si primele doua trailere >>

Underworld 1

Underworld 2 – Evolution

5 Comments

 • dan Posted 15/02/2009 00:09

  am vazut filmul, dar mi se pare doar un film ce pare facut cu camera de infrarosii cu lumina albastra, fata de celelalte ce sunt… perfecte!

 • drq Posted 16/02/2009 09:20

  \camera de infrarosii\ nu are lumina albastra…
  Desii sunt off topic nu m-am putut abtine:D!

 • Dragon Posted 01/03/2009 01:47

  Am vazut toate cele trei filme…1 si 2 de vreo 15 ori si 3 care defapt ar trebui sa fie 1 la cinema…destul de fain filmu,si storylineul e destul de solid…insa intrebarea mea e daca corvine ala care era the father off all este corvine al nostru din transilvania?:P

 • andres Posted 01/03/2009 14:29

  Clanul Corvin era din Ungaria, insa eu nu am inteles altceva… De ce sustineau ca Marcus era „the first” vampire ( Other Vampires ) din moment ce si tatal lui era vampir… Marcus l-a facut vampir?

 • Trackback: Trezirea in lumea de dincolo | Thoughts about nothing…

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.