Who is The Mob?

time read
Articolul are 261 cuvinte și se citește în 1 minute.

Step Up RevolutionOne step can change your world.

Este pasul pe care il faci catre implinirea unui vis. Este un nou Step Up! Seria continua cel de-al 4lea film si ne-am putea intreba cu ce poate veni nou. Dans, indragosteli, vise, impliniri, happy end. Ei bine, nu e chiar asa. Este pe fundal si o poveste de dragoste, ca na, sa aiba filmul o leaca de substanta, insa nu asta e punctul forte. Dansul este. Acest dans dus la extrem si conturat in cel mai interesant mod. Ok, se poate si mai mult, intotdeauna e loc de mai mult, dar parca e totusi altceva. Povestea e lasata in plan secund pentru a evidentia pasiunea, lucrul in echipa, iubirea pentru acel ceva care face din niste oameni simpli „zmei”.

Trebuie sa recunosc ca sunt fascinata de flashmob-uri, au ceva aparte. Sunt momente in care oamenii se aduna pentru a arata ca pot fi si altfel decat cenusii, ca pot opri timpul pentru o clipa si pamantul se opreste din miscarea lui circulara, monotona. E un fel de manifest antidepresie, antiplictiseala, antistres si anti ce mai vreti voi. A patrunde in lumea lor, a celor care organizeaza astfel „adunari”, e ca o invitatie la buna dispozitie. Un fel de „zambeste, acum, aici!”

Va recomand filmul nu pentru poveste, nu este una iesita din comun. E chiar banala. Partea dansanta pe de alta parte e superba. Imaginile din muzeu, „miscarea” cu palariile sau cea cu mastile de la restaurant sunt de vazut. Neaparat pe ecran mare. Mare de tot. Si acum sa dansam!

Step Up: Revolution (2012)

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.