Who is The Mob?

Step Up RevolutionOne step can change your world.

Este pasul pe care il faci catre implinirea unui vis. Este un nou Step Up! Seria continua cel de-al 4lea film si ne-am putea intreba cu ce poate veni nou. Dans, indragosteli, vise, impliniri, happy end. Ei bine, nu e chiar asa. Este pe fundal si o poveste de dragoste, ca na, sa aiba filmul o leaca de substanta, insa nu asta e punctul forte. Dansul este. Acest dans dus la extrem si conturat in cel mai interesant mod. Ok, se poate si mai mult, intotdeauna e loc de mai mult, dar parca e totusi altceva. Povestea e lasata in plan secund pentru a evidentia pasiunea, lucrul in echipa, iubirea pentru acel ceva care face din niste oameni simpli „zmei”.

Trebuie sa recunosc ca sunt fascinata de flashmob-uri, au ceva aparte. Sunt momente in care oamenii se aduna pentru a arata ca pot fi si altfel decat cenusii, ca pot opri timpul pentru o clipa si pamantul se opreste din miscarea lui circulara, monotona. E un fel de manifest antidepresie, antiplictiseala, antistres si anti ce mai vreti voi. A patrunde in lumea lor, a celor care organizeaza astfel „adunari”, e ca o invitatie la buna dispozitie. Un fel de „zambeste, acum, aici!”

Va recomand filmul nu pentru poveste, nu este una iesita din comun. E chiar banala. Partea dansanta pe de alta parte e superba. Imaginile din muzeu, „miscarea” cu palariile sau cea cu mastile de la restaurant sunt de vazut. Neaparat pe ecran mare. Mare de tot. Si acum sa dansam!

Step Up: Revolution (2012)

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.