Women love shopping

Suna a cliseu? Tot ce se poate… Si totusi, nimic nu poate fi mai stresant decat femeile la cumparaturi. Mi-ar placea sa existe un magazin in care sa pot gasi tot ce am nevoie fara a fi nevoita sa dau peste o serie de dudui ametite, nehotarate cu un simt foarte dezvoltat al proprietatii si care nu au auzit in viata lor de „ma scuzati” atunci cand te lovesc din plin cu umbrela/geanta(niciodata mica sau goala)/cotul sau orice alt obiect solid. Incerc sa imi dau seama ce poate fi atat de placut la a practica acest „sport”… mergi foarte mult in cautarea a ceva – daca stii exact ce vrei e perfect, ai sanse sa scapi repede, daca nu, atunci ai dublu de cautat. Am trecut prin ambele situatii. Cand stiam ce vreau aveam norocul de a cauta la nesfarsit acel ceva. De aici concluzia: sunt pretentioasa. Daca nu stiam ce vreau atunci  nehotarata. Iar cand am ghinion sa fiu si pretentioasa si nehotarata, atunci orice se misca aiurea in jur devine iritant. Aviz duduilor mai sus amintite.

Si ar mai fi ceva. Barbatii la cumparaturi. Cred ca unii au fost supusi atator sesiuni de shopping incat au devenit si ei… victime ale acestui sport. Iar asta e o imagine destul de funny. Mi-a fost dat sa vad intr-o zi doi tipi la cumparaturi, probau niste tricouri. Am dat peste ei in alt magazin… Cand i-am vazut la alt etaj continuandu-si cautarile (eram in Unirea), mi-a aparut un zambet pe fata si oboseala acumulata de „plimbare” mi-a disparut instant. Asta pentru ca nu o data am auzit ca „vai, ce va tot plimbati atata si nu va hotarati”… Ei bine si ei au inceput sa prinda microbul. Nimic rau in asta. Se intampla sa vorbeasca femeia din ei. Din voi!

Daca shoppingul ar fi un job cred ca m-as conforma, ma adaptez repede si sunt rezistenta la stres. Insa de aici si pana la a ma supune singura unei torturi de cateva ore… mai bine nu. Si totusi sunt momente in care trebuie sa merg si la shopping. Ceea ce imi place cu adevarat sunt momentele after shopping si… atat. Subiect plictisitor!
shopping1.jpg

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.