Work in progress!DND.

time read
Articolul are 243 cuvinte și se citește în 1 minute.

Cum sambata trecuta am avut senzatia ca e duminica, de dimineata (adica pranz pentru unii) si pana seara (aproape dimineata pentru altii), asa si acum am senzatia ca e inca inceput de saptamana… Stiu ca diseara am de ridicat comanda la Avon si asta ma readuce putin cu picioarele pe ziua de joi.

Dar nu asta e important… Saptamana asta e importanta! Se intampla chestii, rasturnari de situatii, proiecte noi (vreo 3 la numar), schimbari de vreme (temperaturi ridicate si din ce in ce mai ridicate), oameni nervosi (soferi care cred ca m-au injurat in trafic, ca gesticulau la volan si nu cred ca dansau pe ultima melodie a lui Puya), ploaia care nu mai vine sa-mi spele masina (ca e cam jegoasa si mi-e ca daca o spal, ploua!)… se intampla chestii, da!

Unul dintre proiectele pe care abia astept sa vi-l dezvalui e deja in lucru. Am tot avut discutii incinse si sesiuni de brainstorming cu MissValery (care a promis ca-si face blog!!!) si marti, am reusit sa facem primul pas. Numele proiectului, domeniul, tagline-ul… Ufff! Genial! Dar cum am gura mare, a trebuit sa spun cuiva de proiect si, domnul cu pricina a devenit instant membru de baza! A luat si domeniul! Deci e oficial… Dar mai multe va povestesc zilele viitoare. Mai e de lucru. Mult!

Pana atunci va spun doar atat:  „Anyone who says they have only one life to live must not know how to read a book!”

3 Comments

 • Cristian Ciofu Posted 22/05/2009 08:47

  succes 🙂

  si lumea cand afla despre ce este vorba? 😀

 • andres Posted 22/05/2009 10:40

  Mersi! Curand, curand 😀

 • Raluk Posted 22/05/2009 23:04

  tare taglin-ul…sa nu-l schimbati

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.