Ziua in care totul se schimba

time read
Articolul are 192 cuvinte și se citește în 1 minute.

De prin ianuarie am tot spun ca vreau sa vad si Man on a Ledge. Si l-am vazut in sfarsit. Imi place actorul si posibil ca acest lucru sa fi avut o influenta destul de mare asupra impresiei pe care mi-a lasat-o filmul. Dar este de vazut pentru ca te tine in suspans. Au fost rasturnari de situatie la care nu ma asteptam cu toate ca vazusem trailerul (poate ca nu am fost prea atenta la el), au fost momente de tensiune si momente oarecum previzibile. Si mai mult de atat, felul in care domnul nostru fost politist planuieste sa isi dovedeasca nevinovatia, are o doza mare de ingeniozitate, desi cam merge la risc, la „ce-o fi o fi”. Ce se intampla, cum se intampla, veti vedea! Daca nu ati vazut deja, desigur. Va recomand acest film. Sam Worthington are ceva, inca nu stiu ce, dar astept si alte filme cu el.

Man on a Ledge (2012)

5 Comments

 • Casa cu Nuci Posted 20/06/2012 21:29

  E un film deosebit, si mie mi-a placut mult 🙂 Cel mai tare e tipul din multime care il impinge pe politist (aproape de final) :))))) Cred ca este vorba despre actorul Woody Harrelson, nu-i asa?

 • andres Posted 20/06/2012 21:31

  Nu as putea spune, insa da, a fost foarte tare! O clipa am crezut ca face parte din „trupa de atac” 😀

 • Trackback: Ziua in care totul se schimba | Thoughts about nothing… | BunDeCitit.ro
 • Bijuterii Posted 22/06/2012 12:32

  Imi plac filmele de suspans, dar majoritatea sunt previzibile. Daca spui ca Man on a ledge are si momente impredictibile, atunci cred ca merita sa-i dau o sansa.

 • andres Posted 24/06/2012 23:51

  Te asigur ca merita vazut! Astept impresii 😉

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.