Ziua1. Luni. Ne place sau nu ne place?

As fi vrut sa incep cu „buna dimineata”, dar dimineata s-a topit de mult si parca a luat si soarele cu ea. Este doar luni. Ziua aia din saptamana cand iti doresti sa nu sune ceasul, sa se opreasca ceasul din sunat, sa mai stai putin in pat, sa te intorci in pat, sa mergi oriunde numai la serviciu nu. Da, acea zi magnifica de dupa duminica. Eu am mai zis, lunea e de fapt ok, duminica e ziua cu probleme. Ne ajuta sa ne adancim placerea de a nu face nimic sau a face orice ne trece prin cap apoi ne arunca in ziua de luni cu atata rautate… As taia duminica din lista. E vina ei!

Si vestile cum ca iarna mai sta pe la noi pana spre 10 martie sau ca filmul ala grozav nu e chiar atat de grozav pe cat parea, ca deadline-ul la nu stiu ce proiect s-a mai scurtat putin sau ca a sunat nu stiu cine si e cu capsa pusa, vestile astea nu ajuta de loc. Pe mine m-a afectat doar faza cu iarna si cu 10 martie, plus ca e luni. Mai spre seara asa, cred ca o sa treaca senzatia aiurea si vom intra din nou intr-o alta saptamana, trup si suflet.

PS. Am totusi o nelamurire, de ce unii angajatori suna pentru interviu duminica seara, dupa cina. Isi fac curaj la un pahar de vin? Hmm. E dispus cineva sa mearga la un interviu dupa o invitatie asa? Mi se pare total neprofi… sa ma contrazica cineva!

1 Comment

  • Raluk Posted 21/02/2011 16:56

    Nu stiu fata…poate ca ei lucreaza si duminica seara…poate doar atunci au ei timp sa se uite pe cv-uri 🙂

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.