A 12a luna!

Luna mai este a 12a luna de Serial Readers. Nu stiu unde si cand s-a dus timpul asta, insa de un an incoa’ il masuram in carti. Cate o luna si cel putin o carte citita. Si am o vaga senzatie ca asta a fost doar inceputul unui minunate povesti…

Luna aceasta o serbam citind Elogiu mamei vitrege, de Mario Vargas Llosa. Inca nu am reusit sa pun mana pe ea, insa abia astept sa o dau gata. In cazul in care ati citit-o sau ati auzit ceva de ea, lasati-ne si noua un comentariu aici (luna asta cele mai bune comentarii vor fi premiate!).

Propunerile pentru luna iulie or sa fie conform gradelor din termometre, fierbinti! Va asteptam cu propuneri de titluri incendiare aici.

De asemenea, nu uitati sa votati cartea lunii iunie! Cartea fantasy e la putere… Tu decizi ce citim, aici. 😉

3 Comments

  • Trackback: Tweets that mention Luna asta citim, votam , propunem... -- Topsy.com
  • Uana Posted 13/05/2010 13:20

    Ielooo. Anul trecut am fost devorata de Elogiul mamei vitrege, nu invers 🙂 E de un erotism atat de inventiv si de ireal incat nici nu imi mai vine sa dau ochii cu Pascal Brukner (odata i-am dat si m-am ales cu un autograf)! Deci, cui ii place sa fie deschis si este impresionat de potriviri iscusite de cuvinte, basca si incarcate de erotism….IT’S A MUST!

  • andres Posted 13/05/2010 23:08

    Azi am primit-o cadou 😀 In cateva ore o incep si eu! Deja nu mai am rabdare…

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.