Ce carte ai da mai departe?

time read
Articolul are 303 cuvinte și se citește în 1 minute.

Un nou an, un nou eveniment Serial Readers! Pentru ca ne dorim ca 2014 sa fie un an plin de povesti frumoase, un an al cartilor, al citiorilor, ne-am gandit la un format mai special. Vom discuta despre cartile pe care le-am da mai departe, cartile care ne-au incantat atat de mult, ca ne intoarcem mereu la ele, le recomandam si, de ce nu, le dam mai departe pentru a bucura si pe altii.

Sambata, 18 ianuarie, la ora 15:00, Serial Readers organizeaza la ceainaria Joie de Vivre, Salon du The, un eveniment special dedicat Cartii Lunii Ianuarie 2014.

Acesta este primul eveniment pe anul 2014, iar tema este una de suflet – “Carti de citit, iubit si daruit”.

afis-carti-de-daruit

Nu vrem sa alegeti o singura carte pe care sa o recomandati, chiar daca poate exista una deosebita care v-a marcat, pentru ca suntem convinsi ca sunt muuuulte, dar am vrea sa ne intalnim sa povestim cum ne-au facut sa ne simtim cele mai iubite carti si de ce le-am darui si altora.

Ce carte as da mai departe? E greu, foarte greu sa aleg una singura. As incepe cu Istoria iubirii scrisa de Nicole Krauss, o bijuterie de carte, as continua apoi cu Viata pe un peron scrisa de Octavian Paler. Lista continua, dar ma opresc aici… pana sambata. 🙂

Vom avea carti de daruit participantilor si le multumesc pe aceasta cale prietenilor nostri de la Libris.ro pentru cartile oferite, dar si prietenilor de la filme-carti.ro pentru sustinere!

Acestea fiind spuse (si nu am spus prea multe, pentru ca surprizele sunt mai frumoase), va astept cu drag la cel de-al 6-lea eveniment Serial Readers. Va avea loc sambata, 18 ianuarie, ora 15.00, la ceainaria Joie de Vivre, Salon du The.

Mai multe detalii despre eveniment si rezervari, aici: http://blog.serialreaders.com/2014/01/carti-de-citit-iubit-si-daruit/
sau aici: https://www.facebook.com/events/602994383099690/

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.