Întâlnire SF pe 25 octombrie!

time read
Articolul are 500 cuvinte și se citește în 2 minute.

Dragilor, vă anunț cu mare bucurie că luna aceasta reluăm întâlnirile Serial Readers! Vă mai aduceți aminte, nu-i așa? Timp de mai multe luni ne-am întâlnit cu cititorii pentru a discuta pe diverse teme: cărți de citit în vacanță, cărți ecranizate, eroinele din cărțile favorite, autori români, cărți de groază… Cred că odată cu acele întâlniri am atins punctul pe care l-am visat de la începuturile clubului: întâlniri în offline cu cititorii. Iată-ne acum, într-o nouă formulă, dar cu aceeași dorință de a ne întâlni cu cei asemeni nouă, cititorii care nu pot lua pauze între cărți, cei însetați de povești, cei dornici de a evada în alte și alte lumi.

Dacă v-au lipsit întâlnirile noastre, vă veți bucura să aflați că așteptarea va lua sfârșit în curând. Sâmbătă, 25 octombrie, la ora 15:00, Serial Readers organizează la ceainaria La Un Ceai, un eveniment special dedicat Cărții Lunii Octombrie și unui gen literar căruia nu prea i-am acordat atenția cuvenită. Până acum.

Cartea lunii octombrie

Așadar, la cererea publicului – deși, sincer vorbind, și nouă ne-a fost tare dor de voi – ne-am decis să reluăm tradiția și să organizăm o nouă întâlnire între cititori. Tema aleasă pentru revedere este una inedită și, sperăm noi, incitantă: literatura SF. Vom pleca de la cartea lunii, aleasă în urma voturilor voastre – “Fundația“, de Isaac Asimov – și vom dezbate un gen literar care, deși popular, înca este privit cu reticență de unii cititori.

Sună bine, nu-i așa? Nu am citit eu prea multe romane SF, dar sunt tare curioasă cu ce listă de cărți voi pleca de la eveniment, nu de alta, dar nu a fost întâlnire la care să nu-mi notez recomandări care mai de care mai interesante.

La acest eveniment nu numai că ne susțin prietenii de la Editura Paladin cu cărți pentru cei mai vorbăreți dintre participanți, dar avem și un invitat special: Michael Haulică, scriitor de science fiction, coordonator al colecțiilor de SF&F ale editurii Paladin și redactor-șef al revistei Argos. Michael mi-e cu atât mai drag cu cât am participat la un curs susținut de dânsul în cadrul Creative Writing Sundays (am povestit aici) și pe care, dacă îl ascultați povestind despre cărțile SF, veți dori să le citiți, să le descoperiți. E ceva în felul lui de a povesti care cucerește!

Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici: Eveniment Science Fiction >>

Puteți da join pe pagina de Facebook aici.

Acestea fiind spuse, vă recomand să vă rezervați locurile din timp, să vă pregătiți recomandările și ne vedem la prima noastră discuție SF!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.