Cartea lunii, asasin, vot, propuneri…

time read
Articolul are 337 cuvinte și se citește în 1 minute.

Cu fiecare luna in care trebuie sa anunt „cartea lunii” simt trecerea timpului mai apasatoare. Parca imi fuge printre degete ca nisipul… Suntem deja in a doua jumatate a lunii, si nu orice luna, ci luna a 9a. Suntem cu un pas inainte timpului sau timpul ne alearga? Eu as vrea sa fim in fata lui si sa-i radem in fata! Pana atunci haideti sa va povestesc putin despre ce se intampla luna asta pe Serial Readers.

In urma voturilor voastre, cartea pe care o citim este Asasin la feminin scrisa de Monica Ramirez. Nu ma laud ca as fi citit-o, abia am cumparat-o! Dar voi reveni cu detalii. Partea care mi-a starnit curiozitatea initial este:

Prima ta misiune este să alegi o femeie din cadrul SSO și să o seduci.
Alex se făcu roșu ca racul și, pentru o clipă, dădu impresia că o să sară ca fript de pe scaun. Rămase așezat, controlându-se cu un efort vizibil.
-Asta-i tot? Arcui el o sprânceană în semn de întrebare.
La sfârșit fiecare dintre voi va relata amănunțit despre experința avută.

-Cât am la  dispoziție pentru selecție și seducție?
-Două zeci și patru de ore.
-Începând de acum?
-Da

Voi ati citit-o? Aveti de gand? Va astept la discutii aici.

Cartile aflate acum la vot sunt carti pe care unii dintre voi le-ati citit. Poate doriti sa le recititi, poate doriti sa le comentam impreuna…

Inainte de toate, va astept aici cu voturile voastre. Alegem cartea lunii octombrie si, mai apoi, le luam la comentat, una cate una!

Dupa cum va spuneam mai sus, timpul in clubul nostru, al cititorilor in serie, se scurge altfel! Va invit sa ne lasati propunerile voastre pentru cartea lunii noiembrie. Tema este: filme bune, carti si mai si. Acum propuneti-ne carti ecranizate care v-au impresionat si care vor intra la votul de luna viitoare. Mai multe detalii aici.

filme bune, carti si mai si

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.