In luna iulie citim O ZI… si alte carti

time read
Articolul are 274 cuvinte și se citește în 1 minute.

Putem citi o zi, putem citi in fiecare zi. Putem citi o carte si mai multe carti. Daca nu e timp, ni-l facem. Cartile merita! In zilele toride ale verii visam la zile nesfarsite de vacanta, la valurile marii sau la verdele padurilor… da, visam sau pur si simplu ne facem bagajul si mergem acolo. Iar in bagaj nu e loc oare cel putin pentru o carte? Doar trebuie sa ne impartasiti si noua cum e lectura departe de oras…

Pentru luna iulie avem de citit o alta carte, de votat altele… Iata ce se intampla in club:

Cartea lunii: O ZI, scrisa de David Nicholls.
„Em si Dex, Dex si Em – sperante si oportunitati ratate, zambete si lacrimi, certuri si impacari, succese si esecuri – o relatie dezvaluita prin franturi de viata surprinse in aceeasi zi de 15 iulie.
Douazeci de ani, doi oameni. O ZI..”

Poate ati citit cartea, poate preferati sa asteptati filmul, indiferent de alegere, va astept comentariile aici.

Pentru cartea lunii august propunerile sunt dintre cele pe care unii dintre noi le-ati achizitionat de curand. Care va atrage cel mai mult si credeti ca ar merita citita luna viitoare?

Puteti vota aici cartea pe care o preferati.

Pentru luna septembrie asteptam propuneri de carti politiste!

„Pssst! Trebuie sa va spun ceva, dar cu grija, pentru ca tot ceea ce spun poate si va fi folosit impotriva mea. Septembrie este luna in care ne punem flerul de detectivi in joc. Ati ghicit: incepem toamna citind romane politiste. In septembrie, nu doar citim, investigam!”

Asteptam propunerile voastre pentru ca in august votam politiste si in septembrie citim tot politiste! Mai multe detalii aici.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.