Luna asta citim despre ecouri…

Iata cum se apropiem de toamna, cum vara se scurge usor luand cu ea zilele prelungi si soarele arzator. Dincolo de mijlocul lui august e aproape toamna. Aceasta se asterne printre noi cand inca mai suntem cu gandul la vacanta. Si totusi putem prelungi vacanta cu lecturi care mai de care mai interesante! Cu o mica intarziere, va invit pe Serial Readers la o plimbare printre carti, printre ecouri… Va invit la discutii, la vot, la propuneri!

Cartea lunii august este Ecouri de dincolo de moarte scrisa de Johan Theorin. Pe cat de intunecat este titlul pe atat de multe laude a primit aceasta carte!

A disparut un baietel din insula suedeza Oland.
S-a intamplat cu 20 de ani in urma. Mama lui, Julia Davidsson, si familia l-au cautat peste tot. Nu au mai gasit nici cea mai mica urma. Acum, tatal Juliei a primit un pachet prin posta. In el, invelita cu grija, se afla una dintre sandalele lui Jens – cu care baietelul era incaltat in acea ultima dimineata din viata lui.
Participa si tu la discutii aici!

Pentru ca in septembrie vom face pe detectivii, luna aceasta votam carti politiste. Care carte va iesi pe primul loc, depinde doar de voi.

Puteti vota aici cartea pe care o preferati, indiferent ca ati citit-o sau intentionati sa o cititi!

Pentru votul de luna viitoare asteptam propuneri de carti deja citite! Spune-ti-ne ce carti v-au placut si stiti sigur ca merita a intra la vot. Mai multe detalii gasiti aici.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.