Primavara a venit cu alta carte, alte carti…

time read
Articolul are 276 cuvinte și se citește în 1 minute.

A venit primavara! A venit intr-o zi in care albul a incetat sa mai cada, intr-o zi in care soarele s-a asezat pe cerul lui frumos. Citeam o carte cu zapada in acea zi. Lumini pe zapada scrisa de Anita Shreve. Iarna mea s-a stins odata cu ultima pagina a cartii. Pentru unii era deja primavara… a mea s-a prelungit cu o carte, o poveste, o viata… Imi sunt atat de dragi cartile! Indiferent de anotimp, de vreme, de starea de spirit, ele stiu sa ofere exact ce ai nevoie. Iata cartile care ne sunt alaturi luna aceasta, cartea lunii, cartile aflate la vot…

Cartea lunii martie: Vise spulberate scrisa de Karin Slaughter.
„Districtul Grant este zguduit de o veste ingrozitoare. Allison Spooner, o tanara studenta, apreciata de toti cei care au cunoscut-o, s-a sinucis, inecandu-se in lacul inghetat. In scurta vreme, cand cadavrele incep sa se inmulteasca, devine evident faptul ca Allison este prima victima a unui criminal in serie.”

Cartile pe care le votam luna aceasta sunt carti care ne vor starni rasul… sau cel putin asa speram!

Aflati care dintre ele este in topul preferintelor si votati si voi cartea pe care o doriti a fi cartea lunii aprilie! Aici.

Va astept, de asemenea, cu propuneri pentru cartea lunii mai, ce carti vor intra la vot luna viitoare. Tema este una foarte usoara (zicem noi): ce carti considerati voi ca ar fi un cadou potrivit? Cu alte cuvinte, fiecare propunere este un cadou, asa ca lasati cadourile sa curga! Si cum “calul de dar nu se cauta la dinti”, alegerea va apartine in totalitate.” Mai multe detalii despre cum puteti propune carti aici.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.