Serial Readers, carti ecranizate si prieteni noi

time read
Articolul are 416 cuvinte și se citește în 1 minute.

Au trecut aproape doua saptamani de la cel de-al doilea eveniment Serial Readers si inca nu imi vine sa cred ca s-a dus. L-am asteptat cu entuziasm si l-am intampinat cu emotii. Credeam ca, odata trecuti de primul eveniment, vom fi lipsiti de emotii. Dar nu, emotiile au fost mari, insa au disparut in momentul in care ne-am instalat in fotoliile colorate ale Lounge-ului de la Movieplex Cinema alaturi de prietenii nostri iubitori de carte si film.

Carti ecranizate

Evenimentul care a avut loc sambata, pe 14 septembrie, la Movieplex Cinema, ne-a dovedit ca se pot lega prietenii intre oameni cu gusturi similare, dar pareri diferite.

Impreuna, am primit si am dat sugestii de carti si ecranizari frumoase, dar si de filme de tot felul. Printre acestea, am discutat despre Lolita, Procesul, Valul Pictat, The Shining… multe dinte aceste filme le-am vazut impreuna in cadrul proiectului nostru de suflet din fiecare joi seara.

Discutiile au fost pe sufletul nostru, deschise, senine, cu zambet, cu interes, cu intrebari si raspunsuri, cu recomandari minunate. Am avut alaturi doua invitate deosebite, actrita Andreea Samson si scriitoarea Cecilia Stefanescu, care ne-au cucerit de la primele cuvinte. Pot spune ca Cecilia m-a fermecat (chiar nu gasesc un cuvant mai potrivit). Are darul acela de a te face sa crezi in tine, sa crezi in puterea ta de a-ti face dorintele sa devina realitate. Stiti, atunci cand avem in fata un actor, un scriitor cunoscut, avem tendinta de a ne crispa, de a-l lasa pe el sa vorbeasca. Ei bine, Andreea si Cecilia nu numai ca ne-au impartasit din experientele lor, dar au facut ca atmosfera sa fie destinsa, ca zambetele si incantarea sa stea lipite de fetele noastre.

Am vorbit despre filme, despre cartile filmelor, am schimbat impresii si, la final am realizat ca avem prieteni noi. Pe cei mai multi dintre invitati ii stiam de pe pagina de Facebook, insa, la final, parca ne stiam dintotdeauna. Cam asa se intampla la intalnirile noastre, plecam prieteni. Online-ul coboara in offline si zambetele topesc orice emotie, cartile ne leaga prin povestile lor. Sunt magice, da!

Serial Readers

Mai multe detalii despre eveniment, inclusiv cartile ecranizate propuse, gasiti pe blogul Serial Readers, aici.

Dupa cum am mai spus, intalnirile noastre in offline continua. Urmatoarea intalnire va fi in data de 12 octombrie si vom discuta despre carti speciale, carti asortate lunii octombrie. Cadrul va fi unul cu totul si cu totul special. Participantii? Oameni minunati, cititori in serie.

Detalii despre eveniment si rezervari, aici: https://www.facebook.com/events/165589106977907

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.