SR: In martie cautam Paradisul… dupa colt

time read
Articolul are 199 cuvinte și se citește în 1 minute.

Unde ar fi de gasit Paradisul? Luna asta putem spune ca il gasim in Paradisul de dupa colt, scrisa de Mario Vargas Llosa.

Povestea cartii este aparent simpla: “Mario Vargas Llosa ilustreaza prin doua cronici paralele lumea utopiilor din secolul XIX relatand amanuntit aspiratia paradiziaca a celor doi eroi si decaderea lor, inevitabila cand o idee ajunge sa fie aplicata mecanic.” Si totusi nu este. M-am interesat in stanga si in dreapta despre carte, despre subiect, care e secretul paradisului lui Llosa si am intalnit in mai multe locuri (si ma refer aici la bloguri), senzatia de deja-vu pe care o au cititorii de Llosa. In alt blog am descoperit o marturisire atat de simpla: “Una dintre cele mai bune carti pe care le-am citit vreodata.” Ce as putea spune mai mult?

Daca ati citit cartea, daca va place Llosa (sau nu va place), asteptam comentariile voastre aici. Va fi o luna plina de paradisul de dupa colt. Sa-l cautam si sa-l cercetam impreuna!

Nu uitati de votul din aceasta luna. Ce vom citi oare in aprilie?  Afla care sunt cartile supuse la vot si alege si tu cartea care iti starneste curiozitatea, aici: The Club of Serial Readers.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.