SR: Ingerul noptii si alte carti de vacanta!

time read
Articolul are 314 cuvinte și se citește în 1 minute.

Suntem deja la jumatatea anului, este vara, este soare si frumos… deci ne apropiem cu pasi repezi de vacanta! Pentru ca este iunie va pun din nou la curent cu noutatile de pe Clubul de Carte –  Serial Readers.

Luna trecuta am primit cu drag propunerile de carti, recomandarile, recenziile si comentariile voastre. Pentru toate acestea am premiat cel mai activ serial reader cu o carte minunata: Si daca e adevarat , de Marc Levy.

Luna aceasta povestea se repeta, o alta carte de citit, alte carti de votat…

Cartea lunii: Ingerul noptii, scrisa de Becca Fitzpatrick.
Un juramant sacru
Un inger cazut
O dragoste interzisa
In mijlocul unul stravechi conflict intre nemuritori si ingerii cazuti, Nora trebuie sa-si infrunte temerile si sa lupte pentru viata si dragostea ei, iar o alegere gresita o poate costa viata.”

Daca va plac ingerii si povestile de acest gen si, cel mai important, daca ati citit au aveti de gand sa cititi cartea, va astept in club pentru a discuta despre ea.

Pentru cartea lunii viitoare avem patru propuneri delicioase! Nu ramane decat sa votati cartea pe care o doriti a fi citita si comentata pe parcursul lunii si, de ce  nu, sa puneti restul de carti in bagaj.

Votul il puteti acorda cartii preferate aici.

Propunerile pe care le asteptam de la voi pentru votul de luna viitoare, implicit pentru cartea lunii august, sunt ceva mai aparte:

Cu atatea targuri de carte, mai mult ca sigur a crescut numarul cartilor din biblioteca, si implicit, s-a marit si lista de lectura. Vrem sa stim ce titluri v-au atras atentia, oricat ar fi fost de multe (chiar si 17!). Nu avem o limita pentru propuneri. Cu cat mai multe, cu atat mai bine… si mai greu de ales cele patru carti care intra la vot.

Asteptam propunerile voastre cu mare interes. Mai multe detalii despre cum si ce fel gasiti aici.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.