Un martie… elegant

Am avut pana acum parte de babe care mai de care mai ciufute, zile cu soare, zile cu ploaie, zile cu ninsoare si reci al naibii. Astazi e din nou soare si e foarte posibil sa urmeze alte si alte zile insorite. Nimic din toate astea nu ne poate afecta pofta de lectura. Cu atat mai mult cu cat suntem tinuti in casa, nimic nu ne poate umple timpul mai frumos decat o carte buna…

Luna martie este dedicata cartii Eleganta ariciului, de Muriel Barbery, carte pe care care va astept sa o comentati aici. Eu sunt din ce in ce mai prinsa de trairile personajelor… povestea inca o descopar.

Pentru luna aprilie avem 3 propuneri de ras. Astept voturile voastre pentru cea mai funny dintre ele sau cea pe care o suspectati a fi cea mai de ras!

Pentru luna mai asteptam propuneri fara a va limita cu vreun gen, autor, etc. Sunt carti care ne impresioneaza atat de mult incat tindem sa spunem si altora, sa impartasim acea fericire pe care ne-au dat-o. Sunt convinsa ca si voi ati descoperit astfel de carti… Spuneti-ne si noua aici.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.