Va astept la „Cartea Lunii Octombrie – Povesti de groaza”

Dragilor, e octombrie! Luna aceasta vom bifa cel de-al 3-lea eveniment Serial Readers, eveniment la care va invit si va astept cu drag. Halloween-ul fiind sarbatoarea acestei luni, am ales ca si tema centrala a evenimentului nostru povestile de groaza.

In data de 12 octombrie, ora 15:00, la ceainaria La Un Ceai, Serial Readers organizeaza  un eveniment special, dedicat Cartii Lunii Octombrie – Povesti de groaza.

Pentru ca luna octombrie marcheaza sarbatoarea de Halloween si, toata lumea stie ca de Halloween povestile de groaza sunt la ele acasa, vom sarbatori cu carti de groaza si povesti si mai si.

Chiar daca sunteti fan Stephen King, John Saul sau poate H.P. Lovecraft, noi am creat acest eveniment pentru a impartasi pareri si idei despre carti noi si vechi, preferate sau detestate.

Carti de groaza

Avem onoarea de a-l avea invitat pe Flavius Ardelean, Marketing Manager Editura Nemira si coordonator colectia Suspans.

Fie ca sunteti cititori pasionati de carti horror, fie ca va plac filmele de acest gen sau poate ca va place Stephen King sau un alt autor care a reusit sa va marcheze prin scrierile sale macabre, atunci trebuie neaparat sa fiti prezenti la discutia noastra din 12 octombrie.

Dupa cum v-am obisnuit, participantii vor fi asteptati cu carti, cu insigne, cu zambete si chef de vorba. Cred ca este o ocazie perfecta pentru a descoperi de ce ne plac, de fapt, aceste scrieri, care este placerea pe care (unii dintre noi) o gasim in povestile de groaza. Aveti intrebari pentru noi, aveti carti de recomandat sau vrei sa aflati care sunt cele mai inspaimantatoare povesti, atunci va astept la eveniment!

Acestea fiind spuse, sunteti asteptati la cel de-al 3-lea eveniment Serial Readers. Va avea loc sambata, 12 octombrie, ora 15.00, La Un Ceai. Ne sustin prietenii nostri de la editura Nemira.

Mai multe detalii despre locatie si rezervari gasiti pe blogul Serial Readers, aici: http://blog.serialreaders.com/2013/09/eveniment-cartea-lunii-octombrie-povesti-de-groaza/sau pe pagina evenimentului, aici:  https://www.facebook.com/events/165589106977907/.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.