Va invit la: “Cartea Lunii Septembrie – Carti ecranizate”, eveniment Serial Readers

time read
Articolul are 311 cuvinte și se citește în 1 minute.

Povestea continua. Luna viitoare vom avea cel de-al doilea eveniment Serial Readers! Daca la evenimentul precedent vorbeam despre carti de vacanta, lecturi fierbinti, de data aceasta vom discuta despre carti si filme. V-am starnit interesul?

Serial Readers organizeaza in data de 14 septembrieora 15:00, la Movieplex Cinema (Plaza Romania) un eveniment special, dedicat Cartii Lunii Septembrie – Carti ecranizate.

Cartea lunii septembrie - Carti ecranizate

Inspirati fiind de “batalia” perpetua dintre carti si ecranizarile lor, am creat acest eveniment in care vom vorbi si vom fi inconjurati de carti intr-un cinematograf.

Desi acesta este un mediu propice pentru vizionarea unui film decat cititul unei carti, l-am ales special in incercarea noastra de a aplana o data pentru totdeauna acest “conflict”, dar si pentru a incuraja lectura chiar si in cele mai neobisnuite spatii.

V-am convins? Inca nu? Haideti sa va mai dau cateva detalii! Avem onoarea de a le avea invitate pe scriitoarea Cecilia Stefanescu si actrita Andreea Samson (mai multe detalii despre ele aici), dar si pe bloggerinta noastra oficiala de La Buticul cu Filme si Carti, Adina Chitu. Alaturi de ele ne vom plimba impreuna prin lumea minunata e cartilor, dar si a filmelor care au la baza carti, vom povesti despre traseul anevoios al cartii pana pe marele ecran.

Daca tot nu v-am convins, sa stiti ca avem carti pentru participanti, avem si invitatii la film, avem atmosfera, avem tot ce si-ar putea dori un cititor-cinefil.

Va astept, asadar, la cel de-al doilea eveniment Serial Readers. Va avea loc sambata, 14 septembrie, ora 15.00. Locatia? Movieplex Cinema (Plaza Romania). Ne sustin prietenii nostri de la Filme-carti.ro si Editura Polirom.

Va invit cu drag sa fiti alaturi de mine, de noi, echipa Serial Readers, si de invitatii nostri, sa povestim despre aceste minuni care ne ajuta sa evadam in alte lumi: cartile si filmele.

Mai multe detalii si rezervari pe pagina evenimentului aici: https://www.facebook.com/events/494948897262509/

2 Comments

  • Silvia Posted 24/08/2013 23:29

    Waw, parca as veni si eu! 😀
    Nu de alta, dar am o fascinatie pentru filmele ecranizate… Sa-mi compar imaginatia cu ce au gandit regizorii… Ultimele filme vazute au fost cam toate ecranizari.. Evident, dupa cartile pe care le-am terminat de citit. Invers NU. Intai cartea, apoi filmul. 😉

  • andres Posted 25/08/2013 00:48

    Intotdeauna cartea si apoi filmul! Eu, daca vad filmul, nu mai am nicio tragere de inima sa mai citesc cartea (cu mici exceptii), ceea ce nu e ok deloc.

    Te astept cu drag la eveniment! 😉

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.